Kommentek

thumb
The camera is working now! It looks very cold!
thumb
"Error # 2030: End of file ütközött" egy NetConnection
Sajnos csak ennyit lehet megtudni erről a hibáról,magyarul nincs,anyanyelvi szinten kellene tudni angolul (attól én sajnos nagyon messze vagyok) de lehet,hogy úgy sem lenne teljesen érthető komoly számítástechnikai tudás nélkül.Ha igaz,talán sikerült annyit kihámoznom,hogy ebben a hibajelzésben esetleg az is benne foglaltatik,hogy már dolgoznak a hiba megoldásán.
thumb
Very disappointing, the Camera will not work? Why is this please?
Evajudit, hello. Can you post a few more pictures on Instagram, please?
Best wishes, John.
thumb
A kamera strejkol...
thumb
Nem megy, kéremszépen! :(
thumb
A régi órát kellene visszahelyezni.
thumb
Az én rádióvezérlésű órám, ugyan ezt csinálja, de az csak 2500 forint volt. Ide azért illene legalább tízezerforintost beépíteni, meg előtte megmérni a jelerősséget, esetleg megfelelő antennát hozzáilleszteni. Vagy nem tudom......., de ez eléggé blama, ha így van.
thumb
Az óra sem jó? Kezdenek kétségeim támadni. Nem túl sok a hiba? http://index.hu/belfold/budapest/2017/01/12/osszevissza_jar_az_uj_szell_kalman_teri_ora/
thumb
Úgy látom nem vesződnek a beépített világítás megjavításával. :)
thumb
Valami probléma van az élő adással, szétesett a kép.
thumb
Neee... gondolkodni luxus :-D
thumb
kilehet kapcsolni...nyomj a levélre, hogy ne legyen zöld....kicsit gondolkodni kéne mielőtt a te leveled is kimegy mindenkihez
thumb
Mi a túrónak jönnek ímélek csak azért, mert ide beír valaki ?
thumb
Kedves " totimitow53 " Gyerekkorra hivatkozni,háááát nem igazán jó ötlet,mert akkor az Oktogont is hívhatnánk Hitler térnek,az Andrássy utat Népköztársaság útjának,stb.,stb.....,hiszen ma is élnek nem is kevesen akiknek gyerekkorában így voltak elnevezve.Viszont "az újszülöttnek minden vicc új " aforizma alapján ,a ma születettek közül senki sem fogja Moszkva tér -nek hívni.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

be az Indapassoddal!

VAGY

Megerősítés!