Egyszer minden élő véget ér - így ez is!

Igyekszünk a streamet a kamera leszereléséig üzemeltetni. Köszönjük, hogy velünk együtt követtétek a tér sorsát, megújulását. Ha találunk szponzort a kamera internetvonalának biztosításához, még van esély, hogy kinézhettek ide bárhonnan, bármikor.

Ha szponzorálnád a kamerát írj a hello@indavideo.hu-ra!

Indavideo.hu

Kommentek

thumb
Jó lenne a SKYLINEWEBCAMSRA felrakni valahogy a Széll Kálmán Élőképét..
thumb
Kedves Dauma, ez nem igaz, nekem sem dobta ki.
thumb
A Skylinewebcams.com Tényleg oltárira jó.
thumb
Kedves wevajudit ! Ha egy hiányos linket bemásolsz a böngészőbe,kidobja a teljes linket.Rögtön rájöttél volna,hogy neked ez már megvan. https://www.skylinewebcams.com/es/webcam/espana/comunidad-de-madrid/madrid/puerta-del-sol.html
Ragyogóak ezek a "skyline" kamerák !
thumb
Ezeket ismerem...páréve már nézegetem
thumb
Így már válogathatsz is :)
http://www.skylinewebcams.com
thumb
Kedves Rapli, miért kell baromságokat írni?
thumb
ez a link nem jó hiányzik valami mert nem nyitja
thumb
Így most inkább ezt nézem...
http://www.skylinewebcams.com/en/webcam/espana/comunidad-de-madrid/madrid/puerta-d
thumb
Kedves Rapli! Én nem tudom, hogy egy térfigyelő kamera működtetése kinek a hatásköre, csak szomorúan észleltem, hogy nem működik. És nem azért mert elromlott, hanem azért,mert nincs aki fedezze a költségeit. Főleg ez háborít föl. Gyakorlatilag ha az én ablakomban lenne a kamera a saját wi-fi-mről költségnövekedés nélkül üzemelhetne, a minimális áramfogyasztás költségét észre sem venném. Ezt a kamerát naponta ezrek élvezettel nézték! Jó reklám volt a városnak, de az országnak is! Szomorú vagyok! Azért elnézést kérek tőled Rapli, hogy -bár közel sem a kedvenceim ülnek "odafenn"- azért mindenről egyelőre még nem Orbán (vagy Soros) jut eszembe! :) Abban bizonyára egyetértünk, hogy jó lenne újra látni a volt Moszkva tér nyűzsgő forgalmának élő HD minőségű kameraképét.
thumb
hát ezért volt jó a kamera... Leállt a 4-6-os villamos Budapesten reggel, a legnagyobb csúcsforgalomban ...azt nem tudom mikor is volt de én 10óra fele jártam a 6 vonalán és nem volt semmi
thumb
Szevasztok Moszkvateresek! Öröm volt ezt az oldalt megcsinálni. Kár, hogy tényleg nem üzemel tovább. Azért az Indások igyekeznek majd bármilyen hasonló kezdeményezést technikailag támogatni.
Én itt most búcsúzom, szevasztok.
thumb
Kedves Csacsaló.Csak a rengeteg híreket kell nézned,és halgatnod,és máris kiderül,hogy kik miatt állnak le a z élőkép webkamerák.Tehát nem az önkormányzatokkal van a baj,meg nem is a várossal van a baj,hanem akik odafent elrakják a lóvét,a tisztelt házban,meg a haverjaik.
thumb
Alig van a városban jó minőségű élő webkamera. Csóró lehet az önkormányzat vagy a város, ha leglátogatottabb 24 órás élőkép üzemeltetésére már nem fussa.... :(
thumb
Volt, tán igaz sem volt. De a "megszüntették" c. általános alanyt és hibáztatást nem szeretem. Nem tudom ki üzemeltette, de nyilván nem volt törvényi kötelessége és nem a közjó szolgálatára alakult. Valószínűleg még most is csinálná, ha létezne az a cég és ha megtalálta volna az üzleti számítását körülötte.
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév:
Mehet

Ezzel elfogadod az Indavideó felhasználási feltételeit.

Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!

Megerősítés!