Egyszer minden élő véget ér - így ez is!

Igyekszünk a streamet a kamera leszereléséig üzemeltetni. Köszönjük, hogy velünk együtt követtétek a tér sorsát, megújulását. Ha találunk szponzort a kamera internetvonalának biztosításához, még van esély, hogy kinézhettek ide bárhonnan, bármikor.

Ha szponzorálnád a kamerát írj a hello@indavideo.hu-ra!

Indavideo.hu

Kommentek

thumb
Szégyen,hogy a múltunkat el akarjuk felejteni. Egy tábla se jelezheti mi volt régen.
thumb
Egy kis történelem :)
https://24.hu/kultura/2018/09/17/moszkva-ter-szell-kalman-kreml-mozaik-lenin-mauzoleum/
thumb
A Moszkva tér számozása a Dékán utcánál kezdődik 3 vagy 4-el.Tart a Retek utcáig.Majd a villamos vágányok túl oldalán a Szamos utcától a Krisztina krt-ig tart és ennyi.Ahol a különböző vendéglátó egységek vannak ott Margit krt-re van a számozás.Ha jók az emlékeim akkor 118 az utolsó házszám.
thumb
Nem az, de nem baj :-D
thumb
Ja, és Széll Kálmán téri házszámok csak a Dékán utca után, a Szilágyi Erzsébet-Krisztina krt. torkolatban vannak, őket szintén nem érintik a ledek.
thumb
A Vérmező ÚTON lakom és nem találkoztam ilyen aláírásgyűjtéssel. Pedig nyugdíjasként nagyjából képben vagyok az ilyen történésekkel. A Várfok utca tér melletti részét nem érinti, mert a lakott része alatt már nincs ledcsík, a Margit körútiak szintén messze vannak a ledektől. Úgyhogy ez a legenda kategóra, szerintem.
thumb
De, zavarta, aláírást is gyűjtöttek, a Vérmező utcaiak és a Széll Kálmán tériek is aláírták, szinte mindenki.
thumb
Akkora fényereje sohasem volt, hogy a környéken élőket zavarta volna. Már csak azért sem zavarhatta, mert a tér egy gödörben van. Az ott járóknak lehetett esetleg zavaró.
thumb
ha meleg fényűt tettek volna fel talán nem világítana olyan erősen de hideg fényű sajnos
thumb
Ha jól emlékszem, mikor pár napig világított, mintha az lett volna a panasz, hogy túlságosan erős a fénye, és vakít. A környéken lakókat is zavarta. Ha már felújítják, akkor olyan kéne, amelynek a fényerejét lehetne szabályozni, hogy be lehessen állítani a legmegfelelőbb fényerőt. Na meg akkor már mondjuk, lehetne a színeket is változtatni! ( Ha már lúd, akkor legyen kövér! jeligével. :) )
thumb
Olvastátok? https://index.hu/belfold/budapest/2018/08/11/szell_kalman_ter_felujitas_bkk_fenysav_vilagitas/
thumb
@wevajudit: rendesen körbefényképezted, kösz ! A növények tényleg szaladnak, de az elmúlt héten minden nap gazoltak brigádok. Őszintén szólva én nem bíztam a régi füves lejtők cserjés megoldásában, de így sokkal több és változatosabb színekben, formákban télen nyáron. A fák is rendben vannak, csak a Margit körúti oldalon ültetett gingko-t nem szeretik a helyülket. A Várfok utca alatti villamosmegállónál lévő rámpa mellett felfuttatott vadszőlő is szépen nő. Egyedül a BKV kiszolgálóépület tetejével nem tudnak boldogulni.
thumb
Nagyon szépen köszönöm! Fantasztikusak a képek! És... kicsit szomorú is.
thumb
Voltam a téren és csináltam képeket. Kéne takarítani egy kiadósat, lemosni mindent, falfirkákat eltüntetni, pótolni a hiányzó növényeket, gazolni és visszavágni mert nagyon elszaladtak a növények...
https://photos.google.com/share/AF1QipOOaXpQQtxmjCVXRRce6Xzpq3Bavzf_9qPQC6e9UwRwtB9e78Zc5goaRUSxARKcig?key=OUpJcWotcmgtb0NyTXd1ZWhIMHQyaVJhaENhU2pR
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!