Egyszer minden élő véget ér - így ez is!

Igyekszünk a streamet a kamera leszereléséig üzemeltetni. Köszönjük, hogy velünk együtt követtétek a tér sorsát, megújulását. Ha találunk szponzort a kamera internetvonalának biztosításához, még van esély, hogy kinézhettek ide bárhonnan, bármikor.

Ha szponzorálnád a kamerát írj a hello@indavideo.hu-ra!

Indavideo.hu

Kommentek

thumb
Igen nincs pedig néha jó lenne :) BUÉK neked is :)
thumb
Hát már ki is ment a fejemből ez az oldal, pedig mennyit nézegettem az építkezést itt a kamerán, és az általatok készített képeken. Valóban kár, hogy nincsenek élő közvetítések építkezésekről. Most az 1-es villamosvonal hosszabbítását követem, de ott csak hetente egy videót kapunk. (de ezért is köszönet!) BOLDOG 2019-et MINDENKINEK!
thumb
Lesz még itt webkamera valamikor?
thumb
Boldog új esztendőt!
thumb
Ha még van itt valaki akkor BUÉK :)
thumb
Szégyen,hogy a múltunkat el akarjuk felejteni. Egy tábla se jelezheti mi volt régen.
thumb
Egy kis történelem :)
https://24.hu/kultura/2018/09/17/moszkva-ter-szell-kalman-kreml-mozaik-lenin-mauzoleum/
thumb
A Moszkva tér számozása a Dékán utcánál kezdődik 3 vagy 4-el.Tart a Retek utcáig.Majd a villamos vágányok túl oldalán a Szamos utcától a Krisztina krt-ig tart és ennyi.Ahol a különböző vendéglátó egységek vannak ott Margit krt-re van a számozás.Ha jók az emlékeim akkor 118 az utolsó házszám.
thumb
Nem az, de nem baj :-D
thumb
Ja, és Széll Kálmán téri házszámok csak a Dékán utca után, a Szilágyi Erzsébet-Krisztina krt. torkolatban vannak, őket szintén nem érintik a ledek.
thumb
A Vérmező ÚTON lakom és nem találkoztam ilyen aláírásgyűjtéssel. Pedig nyugdíjasként nagyjából képben vagyok az ilyen történésekkel. A Várfok utca tér melletti részét nem érinti, mert a lakott része alatt már nincs ledcsík, a Margit körútiak szintén messze vannak a ledektől. Úgyhogy ez a legenda kategóra, szerintem.
thumb
De, zavarta, aláírást is gyűjtöttek, a Vérmező utcaiak és a Széll Kálmán tériek is aláírták, szinte mindenki.
thumb
Akkora fényereje sohasem volt, hogy a környéken élőket zavarta volna. Már csak azért sem zavarhatta, mert a tér egy gödörben van. Az ott járóknak lehetett esetleg zavaró.
thumb
ha meleg fényűt tettek volna fel talán nem világítana olyan erősen de hideg fényű sajnos
1 | 2 | 3 | 4
következő
Válassz felhasználónevet!

Ezen a néven jelennek majd meg a videóid és a kommentjeid.

Felhasználónév...:
Mehet
Felhasználódat regisztráltuk!
Felhasználódat regisztráltuk, szánj néhány percet a profilod Beállítására, amit a Beállítások menüpont alatt tudsz megtenni!